miesto pre Váš oddych s blízkymi a priateľmi


pobyt zvierat
neumožňujeme


Prijaté rezervácie:

Včera (Katowice) rezervovaný 1-dňový pobyt na mesiac Mar 2024

Včera (Amsterdam) rezervovaný 1-dňový pobyt na mesiac Mar 2024

Predvčerom rezervovaný 3-dňový pobyt na mesiac Mar 2024

Predvčerom rezervovaný 3-dňový pobyt na mesiac Mar 2024

Predvčerom rezervovaný 1-dňový pobyt na mesiac Apr 2024



Samobslužné ubytovanie


Samobslužné ubytovanie prebieha tak že kľúč od apartmánu si sami vyzdvihnete zo schránky pri objekte a odovzdáte do schránky pri odchode.

Požiadavku o Samobslužné ubytovanie napíšte do poznámky v Rezervačnom formulári spolu s nižšie uvedenými požadovanými údajmi .

Platba bude elektronicky na účet. Údaje pre úhradu zálohy/pobytu ako aj daňový doklad-faktúru Vám zašleme emailom po zadaní objednávky.

Požiadavky na údaje:

  1. Osoba/firma pre fakturáciu: meno, priezvisko, názov firmy, fakturačná adresa, mobilné telefónne číslo, emailová adresa.Emailom Vám zašleme PDF súbor rezervácie na podpísanie elektronickým podpisom alebo nám zašlete sken občianskeho preukazu (OP) zodpovednej osoby.
  2. Kompletný zoznam ubytovaných osôb pre zápis do knihy ubytovaných : meno, priezvisko, adresa z OP, u detí aj dátum narodenia ak nechcete platiť miestnu daň za ubytovanie 0,70 EUR/noc, do 6 rokov sú oslobodené od platby. V prípade príchodu / odchodu v iné dni ako je dojednaný termín pobytu aj dátumy k jednotlivým osobám-cenu upravíme v zmysle cenníka.
  3. Požiadavka na posteľ v spálni: samostatné postele alebo manželskú posteľ
  4. Iné požiadavky: napr. na detskú postieľku v apartmáne, fén, DVD, drevené uhlie ku grilu